Скандал: Проститутки на конкурса за новата Мис Плеймейт! (шокиращи разкрития)

Скандал: Проститутки на конкурса за новата Мис Плеймейт! (шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Проститутки драпат за титлата Мис Плеймейт!

Откровени проститутки са толерирани в конкурса Мис Плеймейт и дори се гласят за победителки. Това пише сайтът hotarena.net, цитиращ свои източници близки до организаторите.

Мис Плеймейт

Скандал с конкурса Мис Плеймейт

Според най-актуалната светска клюка силно подкрепяна от Любен Дилов-син и Христо Сираков е Михаела Тодорова от Казанлък.

21-годишното момиче е известно с това, че приличало визуално на Андреа и Теди Александрова, а професионалния и връх като модел е трето място на конкурса Мис Хасково.

Оказва се обаче, че Михаела има и други много по-специфични изяви. Тя към днешна дата е била една от топ бръмчалките в ценовия диапазон 200-300 евро.

Заради атрактивната си ниска цена плеймейтката е била добре поръчвана за индивидуални посещения. Евтината стойност на услугите й за сега се дължи на сравнително ниската и популярност. Както и за да има доходи е инвестирала в тунинг от по 350 кубика силикон във всяка от гърдите й.

Ако обаче клонинга на Андреа стане Мис Плеймейт, както се твърди в светските среди, то тогава автоматично щяла да влезе в по – горния финансов таргет, което всъщност е била нейната мечта.

Самата тя признава това в интервю пред столичен вестник. На въпрос „С какво ще ви помогне в живота титлата Мис Плеймейт“, отговорът й е пределно ясен – „Интересът към мен ще се повиши“.

През поредната година Тодорова е обиколола кревати в Санторини, Бали, Дубай и Доминиканската република. Предвидливо е посочила в профилите си в социалните мрежи, че няма гадже. Семейството й се занимава със земеделие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар