Това ли е новата на Брад Пит?(Гаджето му е далеч от червения килим+снимка)

Това ли е новата на Брад Пит?(Гаджето му е далеч от червения килим+снимка)
Гласувайте за статията

Актьорът Брад Пит загърби категорично атеизма си

Брад Пит хлътна по жена, далеч от червения килим. Бившата половинка на Анджелина Джоли си има вземане-даване със сектантка.

Магнетичният блондин бе свързван през годините с какви ли не красавици след драматичния си развод с Джоли. Неговото име бе спрягано с това на много актриси, начело с южноафриканската си колежка Чарлийз Терон.

Но по вмсичко личи, че холивудската звезда е решил ад обърне гръб на червения килими да е с жена, свързана с духовното, пише „Уикенд”.

Според в. „Дейли Мейл“ Брад Пит е във връзка със Сат Хари Калса. Двамата се познават от около 3 години. Брад се срещнал със Сат Хари, докато пребивавал в Индия, но романсът започнал едва преди няколко месеца.

Брад Пит си хваан сектантка

Новата жена в живота на Брад е дизайнер на бижута и духовен учител (гуру). Тя е на 44 години.

Сат Хари беше забелязана на премиерата на най-новия филм на Брад Пит „Към звездите“, но тържествената церемония напусна сама, нежелаеща да отклонява вниманието на медиите към връзката им за сметка на лентата.

Брад Пит

Брад Пит и новата му Сат Хари

След като цял живот се е определял като атеист, макар да е отгледан в семейството на баптисти, напоследък актьорът твърди, че е станал вярващ.

„Трудно ми е да кажа, че е в нещо конкретно, по-скоро в това, че всички души са свързани. Онова с атеизма беше повече бунтарство на младостта“ – сподели надскоро 55-годишният актьор.

Приятелите му пък сериозно се опасяват, че на стари години може да затъне здраво в сектантството, което се е случвало с не една и две звезди преди него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар