73-годишната Хелън Мирън:Непокорната „мъжемелачка” признава за над 300 любовници (Виж още)

73-годишната Хелън Мирън:Непокорната „мъжемелачка” признава за над 300 любовници (Виж още)
Гласувайте за статията

Хелън Мирън е една от най-невероятните актриси на съвремието ни

Хелън Мирън е изключително вдъхновяваща дама. Носителката на „Оскар” служи за пример на мнозина, а ролите й винаги са били повече от блестящи.

Блестящата Хелън Мирън се оказа доста палава, сн. Фейсбук

Но мнозина не знаят подробности за личния ѝ живот. Като факта, че е омъжена за съпруга си Тайлър Хакфорд от 20 години, но двамата са имали отношение много преди това.

Друг интересен факт е, че актрисата няма свои деца. И това е бил неин съвсем осъзнат избор.

Тайлър Хакфорд има две деца от свой предишен брак и Хелън винаги ги е приемала за свои, но тя никога не е ставала майка.

„Явно така ми е било писано. Не ме интересува какво си мислят хората. Само отегчени старци са се осмелявали да ме питат дали съм раждала. Все ми казваха да побързам, ако искам да имам дете, а аз им отвръщах – „Майната ви, не искам!“, разкрива актрисата.

Явно Хелън Мирън не си поплюва и в личния живот, отбелязва „Уикенд”.

В интервю по повод премиерата на сериала за Екатерина Велика идната седмица, в който играе главната роля, етническата рускиня призна, че за своите 74 години се е наслаждавала на интимните ласки на над 300 мъже.

„Винаги съм била моногамна, но не обичах да се задържам при един и същи партньор. Преди да срещна съпруга си, винаги търсех вниманието на по-млади мъже.

Вероятно съм имала над 300 любовници, но само 3-4-ма си заслужават да се споменат“ – споделя палавата актриса, която не пропуска да се снима и в куп еротични ленти през 70-те години на миналия век.

Най-известната ѝ връзка е с легендарния ѝ колега Лиъм Нийсън, който е със 7 лета по-млад от нея. Актьорите имаха афера през 80-те години на миналия век, след като се запознават на снимачната площадка на филма „Екскалибур“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар