Валентин Кулагин сипе огън и жупел в мрежата (Виж кой разлюти гримьора)

Валентин Кулагин сипе огън и жупел в мрежата (Виж кой разлюти гримьора)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин е повече от бесен

Гримьорът Валентин Кулагин не спира да ръси закани. Бившият брадър се разсърди не на шега на пловдивски сайт.

Според написаното в него той бил вкаран с белезници на ръцете в ареста към Четвърто РПУ в София на ул. „Крум Попов” в квартал „Лозенец”.

Около 15 часа вчера следобед патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското управление, а оттам полицаите измъкнаха почти насила Валентин Кулагин.

Прихванат от двама униформени служители на реда и със силно извити ръце към гърба, оковани в белезници, гримьорът бе въдворен в ареста. Пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за получаване на лични документи граждани, твърди изданието.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин отрече да е арестуван

Какво точно се е случило с Валентин Кулагин и защо той е арестуван и е с белезници на ръцете, засега остава загадка. Същевременно майсторът на макияжа написа следното в социалната мрежа:

„Приятели, по повод тиражираните в медиите поръчкови статии, че съм задържан, арестуван, в ареста, в затвора и производни… Искам да ви уверя, че това са изцяло неверни твърдения! Само час след излизането на тези „новини“, публикувах лайф видео на инстаграм профила ми, в което ясно се вижда, че съм у дома.

Това е последното ми предупреждение към сайта и вестника „Марица“, които редовно клеветят и пишат измислици. До сега не съм се амбицирал да се занимавам с тях. Но обещавам, че ако още веднъж си позволят да ме клеветят и да уронват авторитета ми, ще ги подведа под съдебна отговорност.

Разполагам с целия ресурс да ги съдя и да ги осъдя! Също така ще изкарам на светло в обективните медии, пикантни разкрития за сексуалния живот на шефа им – инициатор на тези медийни нападения срещу мен. Подкрепени с доказателства. Когато аз говоря, радиото не пее. Мисля знаете“, закани се Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар