Скалата ощастливи 100-годишна фенка!(Виж още)

Скалата ощастливи 100-годишна фенка!(Виж още)
Гласувайте за статията

Скалата ощастливи 100-годишна фенка

Безспорно Дуейн Джонсън-Скалата знае как да сбъдва желания.Само преди дни той изненада една от най-възрастите си почитателки по случай 100-ия й рожден ден. Записвайки свой видео поздрав към нея, предава Dir.bg.

Внуците на Мари Гроувър казват, че баба им харесва кечиста, днес станал един от най-успешните актьори, от 25 години насам. „Направо си е загубила ума по него“, твърдят те. Още докато били в гимназията, Мари често обличала суитшърт с образа на Скалата и им обяснявала колко красив мъж е той.

Спокойно може да се каже, че сега тя е получила най-прекрасния подарък за своя юбилей. В деня на личния й празник, нейната внучка Джейми поставя лаптоп в скута й, на който върви песента „Happy Birtday“.

Но онова, което Гроувър не подозира, е, че тя се изпълнява от нейния любимец. „Това е Скалата!“, възкликва рожденичката, поглеждайки екрана и от радост започва да се смее.

„Честит роден ден, скъпа Мари, ти, която днес навършваш 100 години. За мен е чест, че си мой почитател. Изпращам ти много любов и поздравления. Щастлив съм, вероятно както всички около теб, че си се родила и за мен е удоволствие да ти изпратя това съобщение. Сега, прекрасна моя, можеш да хапнеш торта, дори да се напиеш. Изживей най-хубавия си ден, купонясвай здраво!“, казва в звездата от „Джуманджи“.

Скалата

Скалата умее да сбъдва желания

През цялото време Джейми записва с телефона си реакциите на своята баба, която седи на фотьойл с преметната през рамо лента, чийто надпис гласи: „На 100 и все така невероятна“.

Възрастната дама не е на себе си от щастие, докато гледа с умиление монитора, като от време на време невярващо се смее или връща въздушните целувки, които актьорът й дава на кадрите. Когато видео пожеланието приключва, Мари казва: „Обичам те, Скала!“

Джейми качва записа в своя Twitter профил, а скоро всички медии биват запленени от него. В коментарите под публикацията се включват дори американски журналисти, които освен че споделят възторга си, пишат, че искат да отразят случилото се.

Клипът на Мари Гроувър се излъчва дори и в любимото й тв предаване – „Access Hollywood“, като и самият Дуейн Джонсън го споделя в личния си профил в социалната мрежа.

За да сбъднат мечтата й, внуците на рожденичката говорили със свой приятел, който познавал човек, работещ с екипа на Джонсън. Разбирайки за хубавия повод, актьорът веднага се съгласил да поздрави жената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар