Борисов за партията на Слави: Трифонов е много умен, но и човешката глупост е безкрайна! (виж тук)

Борисов за партията на Слави: Трифонов е много умен, но и човешката глупост е безкрайна! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Борисов коментира новата партия на Слави Трифонов!

Министър-председателят Бойко Борисов коментира пред Би Ти Ви (bTV) политическия проект на Слави Трифонов „Няма такава държава” с думите, че човешката глупост е безкрайна.

Слави Трифонов

Борисов коментира партията на Слави Трифонов

„Да, няма такава държава, може да е и няма такова предаване. Години наред, в най-гледаното време, да си промотираш партията. На кой друг му е позволена тази безплатна реклама…”, посочи Борисов. И заяви, че според него политическият проект на Трифонов е замислен много отдавна, още с „Ку-ку бенд” и с „Гергьовден”.

Борисов каза, че веднъж се е чувал с шоумена и посочи: „Трифонов е умен човек, той е много умен и вижда откъде идва крахът на политика”.

Премиерът коментира и предстоящите местни избори. „Ако има битка, тя е в смесените райони между ГЕРБ и ДПС”, смята Борисов. Според него Мая Манолова няма да може да управлява без общински съветници дори и да спечели изборите.

„Преди изборите Мая Манолова идваше много често в кабинета ми, чувахме се много често, идваше в МС по-често, отколкото в нейния си кабинет, но като каза, че държавата я репресира, приключихме отношенията”, съобщи Борисов.

„БСП са като кукувици, търсят къде да снесат яйце”, каза Борисов и продължи: „Може ли да си партия и да нямаш кандидат за София – по-добре да има издигнат и да загуби, отколкото да нямаш кандидат изобщо”.

На въпрос защо не присъства по време на парламентарния контрол, както Корнелия Нинова поиска, Борисов отговори:

„Не ми е приятна Нинова, и я избягвам – тука е права. Миналата седмица ходих на парламентарен контрол и тя ми изпрати писмо, че я няма в НС, и да й отговоря в друг ден. Партия, която в половината си мандат отсъства от парламента, да коментира кой ходи в парламента – абе, погледнете първо себе си и тогава коментирайте другите“, отсече премиерът.

Ако Йорданка Фандъкова загуби изборите на 27 октомври, според Борисов това ще бъде загуба най-вече за софиянци.

„Защото София стана толкова хубав град. Фандъкова има много опит и много години вече управлява реални структури.

Можете ли да погледнете биографията на другите кандидати – какво са работили? С какъв опит приемаме, че няма такава държава и утре излъчваме премиер”, попита Борисов, предава сайтът Vesti.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар