Жени Калканджиева студена като Меркел: Учи се от нея! (още разкрития)

Жени Калканджиева студена като Меркел: Учи се от нея! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева се учи на студенина от Меркел!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева копира първата по власт в света. Жени се вдъхновявала и учила на студенина от германската политическа звезда и любимка на всички араби и мюсюлмани Меркел.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева взима уроци от самата Меркел

Калканджиева скоро ще покаже дали крие актьорски талант във филма „Ятаган“, където си партнира с Мариан Вълев-Куката. Там Жени е в ролята на шефка на Дирекцията за борба с тероризма. Която се издига до евродепутат, пише вестник „България Днес“.

Припомняме, че наскоро Жени Каканджиева си позволи да псува и крещи по Миглена Каканашева докато тя говореше за благотворителната си кампания #АКТИВНОДОБРО на финала на ревюто си от сцената на седмица на модата.

Потребителите заляха инстаграма на Мегз със стотици положителни коментари, в които я поздравяват за смелата постъпка. И че не е паднала на нивото на Мис България, като отговори на простотията й.

На другия полюс пък се реакциите към Калканджиева. Тя предизвика масово недоволство. Като не само обикновените потребители осъждат постъпката й, но и редица популярни влогари и блогари се обявиха срещу нея.

Някой направиха иронии на скандала като имитираха Жени с пиянски глас. Други анализираха случилото се като описаха ситуацията като световен резил и припомниха, че това не е първата пиянска проява на Жени на публично събитие.

Добилият отново популярност със случая “Ричард Липовона”- Любомир Жечев от Къртицата, който е стар враг Жени – пък се закани, че това ще бъде новата му тема за материал.

Припомняме, че Любо не веднъж докара до сълзи и истерия Калканджиева с искрени изказвания по време на участието им в Къртицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар