Българският Хълк става готвач, влиза в „Мастършеф“! (виж тук)

Българският Хълк става готвач, влиза в „Мастършеф“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Българският Хълк става готвач след „България търси талант“!

Няма умора българският Хълк. След като не впечатли журито в „България търси талант“ с трошенето на дини и пъпеши с ръце, 31-годишният Щерю Иванчев от Пещера запретва ръкави и ще се пробва в кулинарното риалити „Мастършеф“.

българският Хълк

Българският Хълк влиза и в „Мастършеф“

Новината обяви пред вестник „България Днес“ самият Щерчо, както е познат в родния си град охранителят на местен винпром и почитател на екшън героя Хълк.

„Не само ще участвам, но смятам и да спечеля. Ще взема акъла на журито с яйца в облак. Това е нов бръндж тренд. Слага се сол, черен пипер, пармезан, чушки и две яйца. На сребърния ми ланец ще сложа специален медальон с логото на предаването“, сподели пред вестника Щерю-Хълк.

Който вече си е татуирал както логото и надписа на „България търси талант“, така и това на „Мастършеф“ за спомен.

Щерчо всеки ден ден готви вкъщи и изпробва нови рецепти от своя любимец – Андре Токев. Дори заснема готвенето и публикува видеа в свой блог в Ютюб. Каналът е нарекъл Щерчо Стивън Сегал, защото това е любимият му актьор.

„И този път в шоуто ще бъда в ролята на Стивън Сегал. Ще си пусна коса да заприличам още повече на него. Мечтая да стана добър кулинар. Пътят е дълъг, но си струва. Имам още много да уча, но никой не се е родил научен“, категоричен бе още Щерю.

Това ще бъде втори опит на Хълк да покори кулинарното предаване. В предишния сезон на шоуто пещерският зелник на охранителя залепна за формата за кекс, в която бе поставена. В него шоуменът готвач бе сложил праз лук и кайма.

Въпреки усилията му зелникът се появи в не особено добра форма пред журито. Пещерецът получи два отрицателни отговора от Силвена Роу и Андре Токев, и един положителен от Петър Михалчев.

„Имаш способност да готвиш, но трябва да го направиш малко по-изискано. Готви си и след някоя година пак ще се видим“, окуражи го Роу, която отново ще има възможността да оценява кулинарните му заложби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар