Неочаквано: Андреа пусна обява, търси си личен асистент! (виж тук)

Неочаквано: Андреа пусна обява, търси си личен асистент! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа пусна обява, търси си спешно личен асистент!

Фолкпевицата Андреа шокира последователите си в Инстаграм с доста нетипична обява. Певицата обяснява надълго и нашироко от какъв човек точно има нужда.

Андреа

Андреа си търси личен асистент с английски език и компютърна грамотност

Откакто се махна от „Пайнер“, а явно и раздялата с Кубрат Пулев е повлияла, но музикалната кариера на Андреа тотално замря.

От водещо име в тази индустрия сега се превърна в треторазрядна певачка. Която от дъжд на вятър има по някое участие срещу скромната сума от 1500 лв., пише „Блиц“.

Изпълнителката на „Неблагодарен“ явно е замислила нещо. В Инстаграм тя сподели, че си търси личен асистент със средно ниво на владеене на английски език и компютърна грамотност.

Певицата е оставила е координати за кандидатстване. Най-вероятно певицата възнамерява да се възползва от славата покрай болезнената раздяла с Кобрата и да се опита да възвърне старите си позиции в попфолка.

Вече е започнала да наема екип от специалисти, които да се грижат за нейния имидж. Има всички шансове да прикове отново вниманието на своите почитатели.

След като в момента името й е едно от най-обсъжданите покрай края на връзката й с Кубрат Пулев и рязкото качване на килограмите, вероятно от някакво хормонално заболяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар