Един добър тандем

Един добър тандем
Гласувайте за статията

След съвместната им и толкова запомняща се актьорска игра в „Роди се звезда“, певоцата Лейди Гага и популярния Брадли Купър отново са събрани от интересен проект. Двамата работиха успешно, дори се заговори за любовни отношения по между им.

Лейди Гага отново ще си партнира с Брадли Купър

Става дума за документалния филм за музикалния продуцент Марк Ронсън, който е работил с имена като Ейми Уайнхаус, Майли Сайръс, Бруно Марс и много други. Гага и Купър ще бъдат едни от участниците във филма, които ще разказват за работата си с Марк, когото изпълнителката Лейди Гага нарича „един от най-добрите музиканти и продуценти на нашето време“.
Песента „Shallow“, станала любима на милиони, след като „Роди се звезда“ излезе по кината, е писана не само от Гага, а и с помощта на самия Ронсън, както и тази на Андрю Уайът, Антъни Росомандо. „Shallow“ спечели Оскар за най-добра оригинална песен през изминалата година.
И ние от изданието Клюки.бг като почитатели на този добър екип можем да кажем, че очакваме с нетърпение новите им кино изяви, защото от тях излезе идна неочаквана комбинация.

Източник:Сп.Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар