Направи го: Ернестина Шинова заряза мъжа си Андрей Слабаков! (виж тук)

Направи го: Ернестина Шинова заряза мъжа си Андрей Слабаков! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ернестина Шинова заряза мъжа си Андрей Слабаков!

Актрисата Ернестина Шинова остави режикьора Андрей Слабаков. Естествено не става дума за край на връзката им, което би било наистина невъзможно, а за временна раздяла.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова заряза Андрей заради работата

Двамата живеят от няколко месеца в Брюксел, където е новата месторабота на Андрей, но на Ерна й се наложи да хване самолета за България.

Актрисата има редица ангажименти през предстоящия театрален сезон. Тя има няколко планирани участия в пиеси, пише вестник „България днес”.

По тази причина просто не е възможно да остане при мъжа си в Белгия, където в момента Слабаков живее и се изявява като евродепутат.

Донякъде временната раздяла може и да е добра за брака им. Тъй като още от време оно се знае, че шантавото им семейство всяка седмица е на крачка от развода. Това са признавали самите те и то неведнъж.

Актьорите непрекъснато се дърлят един с друг за щяло и нещяло. А страстните им натури не позволяват да си премълчават и най-малките дефекти в характера на партньора.

Всичко това обаче изглежда не е причина наистина да се разделят и толкова години са неизменно един до друг във всякакви трудни моменти.

Бракът им обаче е далеч от всякаква скучна представа за семеен живот. Двамата са изключително темпераментни и не крият, че често стигат до такива разправии, при които е чудо, че още са останали заедно. Любовта им обаче изглежда успява да устои на всякакви изпитания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар