Бомба: Ето как вади пари Теди Велинова след развода с д-р Енчев! (виж тук)

Бомба: Ето как вади пари Теди Велинова след развода с д-р Енчев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Теди Велинова се издържа от реклами!

Безгрижният и охолен живот вече е само блед спомен за Теди Велинова. Три месеца след като доктор Енчев обяви, че двамата вече не са семейство, на бившата моделка й се налага да си припомни как се изкарват пари.

Теди Велинова

Теди Велинова захлебва от реклами

Макар, че след раздялата пластичният хирург уверяваше, че няма да лиши от нищо бившата си жена, за да отглежда спокойно децата им, се оказва, че това не е съвсем така.

Преди дни Велинова е забелязана пред училището на децата. Но не с лъскав джип, с какъвто се движеше до преди няколко месеца, а с лека кола „Миникупър“.

Автомобилите от тази марка в никакъв случай не са нискокачествени или евтини, но определено не могат да се мерят с мощните возила, които Теди караше докато беше с Енчев.

Малко преди да се разделят през май тази година, хирургът й подари уникален джип Мерцедес G за 200 бона. Колата бе за рождения й ден, в бяло, по нейно изрично желание.

Освен смяната на автомобила, в живота й е настъпила и друга промяна. Преди повече от осем гоини Теди Велинова сложи край на кариерата си, за да се отдаде на доктор Енчев и семейството им.

Преди това тя често се разхождаше по котешката пътека, дефилираше редовно по изрязано бельо и се снимаше за най-различни марки.

След като през 2011 обаче завъртя главата на пластичния хирург, Теди реши да става сериозна дама и започна да отказва предизвикателните фотосесии. Днес обаче не може да си позволи този лукс.

От юли моделката използва активно профила си в Инстаграм, за да печели пари от реклама. В почти всяка своя публикация Теди хвали поне по един продукт, за което, разбира се, взема пари.

Велинова не е претенциозна към продуктите, предава Галерия. Рекламира бански костюми, планинска екипировка, корсети за оформяне на талията.

Станала е дори рекламно лице на известен столичен фитнес и усърдно се снима как тренира. Освен това бившата на доктор Енчев е вкарала и децата си в света на инфлуенсърите.

Само преди дни чрез снимка на сина и дъщеря си тя рекламира детската линия на марката H&M, които са известни като нисък клас дрехи.

Независимо от не особено завидното си положение, Теди не си позволява да каже и думичка срещу бившия си мъж, което означава, че все пак разчита и на неговото финансово рамо. След раздялата им Велинова е останала да живее с децата в семейната къща в Симеоново.

Освен това той й давал солидна издръжка и се грижел на децата да не им липсва нищо. Двамата с хирурга изглеждаха като перфектното семейство и никой не предполагаше, че след осем години заедно и две деца ще се разделят.

Официално станаха двойка през 2011 година, две години по-късно се сгодиха и скоро след това се появи синът им Филип. През 2017 се появи и София.

Преди да се залюби с най-добрия приятел на плеймейтките, Велинова имаше връзка с неговия колега Румен Бояджиев, за когото дори беше сгодена. Така че сега може би е ред на пластичен хирург номер 3.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар