Теди Велинова се издържа от реклами!Безгрижният и охолен живот

вече е само блед спомен за Теди Велинова. Три месеца след като доктор Енчев обяви, че двамата вече не са семейство, на бившата моделка й се налага да си припомни как се изкарват пари. [caption id="attachment_433329" align="alignright" width="300"]Теди Велинова Теди Велинова захлебва от реклами[/caption] Макар, че след раздялата пластичният хирург уверяваше, че няма да лиши от нищо бившата си жена, за да отглежда спокойно децата им, се оказва, че това не е съвсем така. Преди дни Велинова е забелязана пред училището на децата. Но не с лъскав джип, с какъвто се движеше до преди няколко месеца, а с лека кола "Миникупър". Автомобилите от тази марка в никакъв случай не са нискокачествени или евтини, но определено не могат да се мерят с мощните возила, които Теди караше докато беше с Енчев. Малко преди да се разделят през май тази година, хирургът й подари уникален джип Мерцедес G за 200 бона. Колата бе за рождения й ден, в бяло, по нейно изрично желание.

Освен смяната на автомобила, в живота й е настъпила и друга промяна. Преди повече от осем гоини Теди Велинова сложи край на кариерата си, за да се отдаде на доктор Енчев и семейството им.

Преди това тя често се разхождаше по котешката пътека, дефилираше редовно по изрязано бельо и се снимаше за най-различни марки. След като през 2011 обаче завъртя главата на пластичния хирург, Теди реши да става сериозна дама и започна да отказва предизвикателните фотосесии. Днес обаче не може да си позволи този лукс.

От юли моделката използва активно профила си в Инстаграм, за да печели пари от реклама. В почти всяка своя публикация Теди хвали поне по един продукт, за което, разбира се, взема пари.

Велинова не е претенциозна към продуктите, предава Галерия. Рекламира бански костюми, планинска екипировка, корсети за оформяне на талията. Станала е дори рекламно лице на известен столичен фитнес и усърдно се снима как тренира. Освен това бившата на доктор Енчев е вкарала и децата си в света на инфлуенсърите. Само преди дни чрез снимка на сина и дъщеря си тя рекламира детската линия на марката H&M, които са известни като нисък клас дрехи.

Независимо от не особено завидното си положение, Теди не си позволява да каже и думичка срещу бившия си мъж, което означава, че все пак разчита и на неговото финансово рамо. След раздялата им Велинова е останала да живее с децата в семейната къща в Симеоново.

Освен това той й давал солидна издръжка и се грижел на децата да не им липсва нищо. Двамата с хирурга изглеждаха като перфектното семейство и никой не предполагаше, че след осем години заедно и две деца ще се разделят. Официално станаха двойка през 2011 година, две години по-късно се сгодиха и скоро след това се появи синът им Филип. През 2017 се появи и София. Преди да се залюби с най-добрия приятел на плеймейтките, Велинова имаше връзка с неговия колега Румен Бояджиев, за когото дори беше сгодена. Така че сега може би е ред на пластичен хирург номер 3.