Криско не може да повярва, Тита му заби страшен нож в гърба!

Криско не може да повярва, Тита му заби страшен нож в гърба!
Гласувайте за статията

Не е тайна, че Тита проби в шоубизнеса благодарение на Криско. Дойде време обаче, в което двамата се разделят, и то не по негово настояване.

Поп певицата Христина Христова, известна повече като Тита, смени досегашния си продуцент Криско с Любо Киров от „Те“.

Тита и Криско

Тита напусна Криско

Тя представи дебютния им първи проект „Първият човек“ и обяви, че той ще е музикален продуцент на целия й албум, който ще съдържа 10 песни. Досега всички хитове на Тита бяха написани и продуцирани от Криско.

„Точно на този ден преди три години се роди Тита. Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото изглежда. Понякога имаме навика да съдим много тежко. И то без да познаваме човека отсреща.

Сега избрах да покажа най- скритото ми нещо- моята душа. За тези три години израснах много като човек и като артист. Чувствах много неща, но не можех да ги изразя. Исках да покажа много, но все още не бях готова. Е, този момент вече настъпи. Горда съм да ви представя дебютния ми сингъл “Първият човек” от албума ми, който предстои да чуете много скоро.“, написа певицата.

В откровенията на певицата част от почитателите й откриха правописни грешки и се възмутиха от пропуските й, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар