Юлиан Вергов настръхна: Щерка му му доведе зет!

Юлиан Вергов настръхна: Щерка му му доведе зет!
4 (80%) 1 vote

От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е мъж номер едно за единствената си дъщеря Алена.

Наследницата на актьора призна, че е щастливо влюбена и показа избраника си пред последователите си в социалните мрежи. Любовната й връзка не е тайна нито за майка й Ирина, нито за татко й.

Юлиан Вергов и Алена

Юлиан Вергов е строг, когато става дума за гаджетата на Алена

Екранният доцент Банков от „Откраднат живот“ обаче не реагирал чак толкова възторжено на новината, че има кандидат-зет. Вергов побързал веднага да проведе респектиращ разговор на четири очи с момчето, като му взел страха от първата среща. Секссимволът на родния театър неведнъж е споделял, че дъщеря му е неговото слабо място и е способен на всичко за нейното щастие.

През годините той си изгради имидж на лошо момче с необуздан нрав и дори е стигал да физическа разпра в някои случаи. Вергов никак не бил доволен, че дъщеря му иска да върви по неговите стъпки и да гради актьорска кариера. Тя дори направи дебют с малка поява в минал сезон на „Откраднат живот“, но с баща й нямаха общи сцени.

През това лято обаче Алена застана рамо до рамо с татко си на снимачната площадка на новия български филм „Петя на моята Петя“, посветен на поетесата Петя Дубарова.

„Подкрепям я, но смятам, че това не е за нея. За тази професия е необходима жестока концентрация, а тя е разсеяна. Освен това актрисите са ощетени в сравнение с мъжете в бранша, които имат повече възможности. Та значи аз я подкрепям и не я подкрепям. Има какво още да се желае, но е добра.“, сподели наскоро актьорът.

Той добави, че не би ходатайствал да приемат щерка му в НАТФИЗ. Самият той не е завършил академията, а театрален колеж „Любен Гройс“, предават от Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар