Мария Игнатова и Димитър Рачков на нож: Бившите влюбени не могат да се гледат!

Мария Игнатова и Димитър Рачков на нож: Бившите влюбени не могат да се гледат!
Гласувайте за статията

Миналия вторник Нова ТВ отбеляза с купон в Националния исторически музей своята 25-тата годишнина!

Изненадващо на тържеството като водеща се изяви Мария Игнатова, макар да не се е появявала в ефира на медията от началото на годината, от когато не се излъчват „Господари на ефира“. Неин партньор на сцената бе Васил Василев-Зуека. В процеса на подготовка на празненството е имало идея купонът да бъде поверен в ръцете на Мария и Рачков – тъй като завръщането им като тандем със сигурност би предизвикало сериозен отзвук в медиите.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Мария Игнатова и Димитър Рачков не се понасят

Идеята обаче била посрещната на нож и с крайно неодобрение и от двамата. Мария категорично отказала да има контакт под каквато и да било форма с бившия си. Което красноречиво говори за обтегнатите им отношения.

За да разнообразят писналия на хората тандем Зуека и Рачков, от Нова все пак решили да игнорират втория и да поверят сцената на бившата му. При така направения избор, Рачков пропусна юбилея на медията. Той отказал да се появи на партито, за да не се засича с бившата си. Но постъпката му не била приета особено радушно от ръководството. А и сред останалите телевизионери се чули укори, че не е редно бившите любовници да издигат личната си вражда над професионалните си задължения.

Всъщност Игнатова и Рачков разиграват с капризите си не само Нова, но и целия шоубизнес. През лятото бившите водещи на „Господарите“ поставиха изрично условие на организаторите на изложба, че ще уважат събитието само ако се появят по различно време. Наложи се домакините да организират посещението им така, че да се разминат с половин час, предават от Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар