Съкрушителна загуба! Емилия не е на себе си след трагична вест

Съкрушителна загуба! Емилия не е на себе си след трагична вест
Гласувайте за статията

Емилия е сред доста чувствителните певици в поп-фолка и затова възприема тежко всяка загуба на любим човек. Миналата година изгуби доведения си син, а сега и човека, който й прокара път към музиката.

Емилия понесе нова загуба на един от най-скъпите хора в своя живот и емоционалното й състояние в момента е доста крехко.

Емилия

Емилия страда за своя учител

Фолк певицата, която неведнъж е споделяла, че е много чувствителна, прие с изключителна тъга новината, че си е отишъл любимият й учител Димитър Колев.

Преди години именно музикантът дава тласък на кариерата на гласовитата блондинка и разкрива таланта й. Днес Емилия дължи факта, че е една от най-големите поп фолк звезди у нас именно на него.

„Един прекрасен човек, голям музикант и неподражаем педагог ни напусна. Димитър Колев – учител, на който дължа много от това, което съм в момента.

Един човек, който ми даде толкова много. Даде ми основата, която до ден днешен ми е нужна и се гордея, че точно той ми беше първия учител по музика“, написа изпълнителката в социалата мрежа. И добави през сълзи:

„Поклон пред светлата ти памет, учителю! Оставам с голямо уважение към вас и благодаря!!! Съболезнования на всички близки“.

Източник: show.blitz.bg

Димитър Колев

Димитър Колев даде път на Емилия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар