Николета Лозанова възхитена: Не съм предполагала, че Моника Симеонова е толкова талантлива!

Николета Лозанова възхитена: Не съм предполагала, че Моника Симеонова е толкова талантлива!
Гласувайте за статията

Николета Лозанова удиви мнозина с посещението си в театъра. Ни Ло не е от най-големите почитателки на този вид изкуство, но реши да подкрепи своята бивша колежка Моника Симеонова.

Виждали сме Николета Лозанова на всевъзможни светски партита, козметични процедури и екзотични екскурзии, но този път тя успя да ни изненада. Вместо на поредната шикозна вечеря плеймейтката се озова в театъра, видя HotArena.

Николета Лозанова

Николета Лозанова отиде на театър

Тя изгледа от първия ред премиерата на „Момиче за всичко“ в театър „Сълза и смях“. Това е моноспектакъл на актрисата Моника Симеонова, с която Николета работеше в телевизията. Самото представление показва суровата телевизионна действителност, която колкото комична е същевременно и доста трагична.

Последователите на Николета определено се изненадаха от клиповете, с които тя заля социалните мрежи. Стената и във Фейсбук бързо бе залята с противоречиви коментари, но плеймейтката не им остана длъжна:

„Мога да ходя където и както си поискам. Ако съм решила да гледам театър, ще гледам! И не съжалявам, защото се забавлявах много с играта на Моника. Работили сме 4 години заедно в телевизията и никога не съм предполага, че е толкова талантлива.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар