Тази СНИМКА на Джена го „вдигна“ на всички мъже! (ВИЖ ТУК)

Тази СНИМКА на Джена го „вдигна“ на всички мъже! (ВИЖ ТУК)
Гласувайте за статията

Джена е изключително секси и тя знае това отлично. Именно така успява да задържи кариерата си в „Пайнер“ и да получава солиден брой участия месечно.

Джена безспорно е една от най-едрогърдите певици от лекия жанр. Снахата на „Канарите“ изкуствено е придобила такава огромна гръдна обиколка, която вее по време на участията си.

Певицата е наясно с този бизнес и от какво значение е да имаш гърди. Затова се подлага на пластична операция и слага огромни импланти, които да й помагат в развитието на кариерата. Именно в огромните бомби се влюбва и нейният съпруг Атанас Стоев-младши.

Джена избира доста предизвикателни тоалети за своите клубни участия. Тя винаги гледа деколтето да е максимално изрязано и всички мъжки погледи да са вперени в него. По този начин тя си осигурява сигурна публика, която дори няма да се интересува от това какво пее.

Откакто се ожени за Наско уж се беше кротнала откъм тези предизивкателни тоалети, тъй като той бил страшно ревнив, но напоследък наблюдаваме завръщане към предишния й стил. Вероятно се дължи на възникналата криза в попфолка и рязкото спадане на участия на почти всички звезди. Джена няма намерение да се отказва от музиката, тъй като благодарение на нея изкарва прехраната си, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар