Сомнамбулът Красимира със среднощни подвизи във „Фермата“! (Подробности)

Сомнамбулът Красимира със среднощни подвизи във „Фермата“! (Подробности)
Гласувайте за статията

Домакинята-сомнамбул Красимира Цочева подлуди съотборниците си в риалитито „Фермата: Нов свят“ със зловещия си смях и бурно жестикулиране по време на сън.

Най-потърпевша от отклоненията на бившата баскетболистка бе маникюристката Силвия, която получи привилегията да сподели леглото й в къщата на фермера за една нощ.

Красимира Цочева

Сомнамбулът Красимира Цочева се развихри

Красимиро, ти знаеш ли как се хили като откачена цяла нощ?„, изстреля вместо „добро утро“ Силвия.

Среднощните подвизи на Красимира, която влезе в шоуто с признанието, че често говори и ходи на сън, бяха основна тема на разговор в отбора на бедните на закуска.

„Силвия е имала тежка нощ с мен“, подхвърли с видимо задоволство Цочева, а блондинката от Несебър нахвърля през смях сюжет за филм на ужасите. „Докато спеше чувам „Ха-ха-ха-ха!“, махам й превръзката на очите, виждам я, че спи, а тя ръкомаха и си говори като за световно. Казах си, че е във фаза и само се надявах да не започне да ме бие.

По едно време обаче, както бях легнала с гръб към нея и кръстът ми се беше оголил, усетих как ме гъделичка по кръста с нокътче!“, разказа с ужас Силвия.

Цочева, която извади късмета да бъде фермер на седмицата при сиромасите в луксозните условия на стопанството на чорбаджиите, се забавляваше откровено с изпълненията си като сомнамбул.

Да води въображаеми диалози насън е единствената форма на нощен живот, която Красимира обича. Тя не излиза по клубове и общува по-лесно с щангите, отколкото с хора. Няма приятелки жени, не работи и излиза от къщи само за тренировки по кросфит.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар