Това вече Слави никога няма да го прости на Крисия!

Това вече Слави никога няма да го прости на Крисия!
5 (100%) 1 vote

Явно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на новата телевизия на Слави Трифонов. За проблеми между малката певица и шоумена се тръби от доста време и май всички слухове ще се окажат истина.

Талантливата певица не само няма да бъде с вече бившия си работодател, но реши да му забие и нож в гърба. Със сигурност Слави няма да прости това предателство и като нищо в бъдеше да търси отмъщение.

Крисия и Слави

Крисия с удар под кръста към Слави

Носи се слух, че Крисия е един от тайните участници в „Маскираният певец“. Тя се крие зад маската на Гарвана и бързо се превърна в любим образ на зрителите. Досега самоличността на гарвана бе забулена в мистерия, но се промъкна мълва, че Крисия е била шута на Слави и е подписала договор с неговия най-голям конкурент Маги Халваджиян.

Трифонов и Халваджиян от години водят открита война, а противоречията им стигнаха дори до съда. Маги приюти всички избягали от шоумена певци и актьори.

Припомняме, че Виктор Калев бе жури в „Като две капки вода“, Алекс Раева е водеща на „Х Фактор“, Деси Добрева бе участник в псоледния сезон на имитаторското шоу и се спряга за такъв и в „Маскираният певец“.

Крисия обаче е удар под кръста и всички зрители чакат с нетърпение разкриването на самоличността на Гарвана, за да разберат дали в действителност Тодорова е посмяла да причини това предателство на Слави.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар