Без капка срам: Стоян от „Игри на волята“ показа как ходи по голяма нужда! (СНИМКА)

Без капка срам: Стоян от „Игри на волята“ показа как ходи по голяма нужда! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Стоян от „Игри на волята“ очевидно няма никакви задръжки. Той е сред най-разкрепостените участници на риалитито и го показва във всеки един епизод.

Плейбоят Стоян от „Игри на волята“ бързо се превърна в любим участник най-вече на нежната половина от зрителите. Изваяното тяло на мачото буди възхищение и сред мъжката аудитория, но и голяма завист сред останалите участници.

Стоян от Игри на волята

Стоян от „Игри на волята“ в тоалетната като малък

Инстаграм профилът на Стоян е препълнен с красиви фотосесии, но наш репортер се натъкна на доста интригуващ кадър – седнал на тоалетната чиния и извършващ физиологичните си нужди.

Разбира се, снимката е от детството на красивото момче. Познахме го, макар сега да е станал зрял и силен мъж, очите и усмивката са същите. Красивото му телосложение го прави предпочитано лице за редица реклами.

Стоян е на 23 години от Несебър и работи като спасител. За голямо съжаление на хилядите му фенки, той е обвързан. “Не съм морски гларус, а морски вълк – по-издръжлив съм от 95% от българите!”, казва при влизането си в риалити формата, където е сочен за един от фаворитите.

Дали тази снимка ще засили почитателите му, не се знае. Засега той е сред тези мъже, които имат най-много фенки. Никоя жена обаче не обича да гледа мъжа, когото харесва, в тоалетната, било то и като дете. Така че снимката може да му изиграе лоша шега.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар