ЯХНА Я! Краси Джунов „оправи“ Паулина във „Фермата“!

ЯХНА Я! Краси Джунов „оправи“ Паулина във „Фермата“!
4 (80%) 1 vote

Краси Джунов предприе нов успешен опит да се намърда в леглото на Паулина. Двамата не спират с любовните ласки и с това приковават вниманието към себе си.

Висок градус в спалнята на „Фермата: Нов свят“ – автомонтьорът Краси Джунов яхна любимата си Паулина Ванегас за еротичен масаж, съобщава HotArena.

Краси Джунов и Паулина Ванегас

Ето как Краси Джунов яхна Паулина Ванегас

Българката с никарагуанска кръв лъсна само по оскъдни бикини в леглото. Прикрила силиконовите си гърди с тениска, тя даваше насоки на своя Ромео къде да разтрие гърба й.

Малко по-рано в разговор с английската възпитаничка Елизабет палавата Паулина призна, че се чувства все по-комфортно в прегръдките на своя Ромео и е започнала да се влюбва. Ванегас, която влезе в шоуто с визитката на момиче, издържащо се от секс, дълго време не позволяваше на ухажора си да я целуне заради ревнивото си гадже навън.

От седем години тя топли леглото на вносител на ядки от арабски произход, който системно й изневерявал и я унижавал, а тя понасяла ударите по достойнството си заради финансовата сигурност. Допускайки Краси до себе си, Паулина призна, че с връзката навън й е свършено.

Много често обаче случилото се в риалити формат си остава само там. Дали любовта между Краси и Паулина ще продължи и извън „Фермата“, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар