Бояна се утешава след края си в „Игри на волята“: Щастието е в хората около нас!

Бояна се утешава след края си в „Игри на волята“: Щастието е в хората около нас!
Гласувайте за статията

След поредната елиминационна битка в „Игри на волята“ Атанас победи Бояна и за втори път се доказа като силен играч, подценяван от по-голямата част от Траките, а и не само.

Наско се оказа по-бърз от изкусителната плеймейтка и бързо си спечели прякора „Елиминаторът“, а блондинката хвана пътя към дома. „Щастието е в хората около нас„, бяха последните думи на Бояна преди да напусне завинаги шоуто.

Бояна Игри на волята

Бояна отпадна от „Игри на волята“

Освен нея, от риалити формата, но по собствено желание си тръгна и Йоана.

Освен страстите около поредните отпаднали от надпреварата играчи, станахме свидетели и на поредното прекрачване на границата на добрия тон, този път от страна на Юлиян, който успя да предизвика и един от най-големите скандали в шоуто до момента.

Той сподели, че приятелката му липсва и е готов да и предложи да прекара живота си с него. Заради липсата написа името и на едно дърво, което обаче попадна в ръцете на Юлиян, който реши да смени буквите в името.

Тази постъпка, разбира се не се хареса на Стоян, но също така не беше одобрена и от другите Прабългари, които са на мнение, че Юлиян прекалява и намесва други хора, което не е добре.

Развръзката в отношенията между двамата тепърва предстои пред следващата седмица.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар