Звездата Ким Кардашиян се завръща към корените си

Звездата Ким Кардашиян се завръща към корените си
Гласувайте за статията

Ким Кардашиян, продължава да пуска снимки от пътуването си до Армения, където се кръсти заедно с най-малките си деца.

В соц. мрежи, Ким Кардашиян, показа на своите последователи снимките, направени в катедралата в град Вахаршапат. Именно там се проведе религиозната церемония, която се превърна в изненада не само за феновете на американската звезда.

„Благодаря на Армения за това незабравимо пътуване. Истинска благословия беше да се кръстя с децата си в Първопрестолен Свети Ечмиадзин, главната катедрала на Армения, която понякога се нарича Ватикана на Арменската апостолска църква. Той е построен през 303 година”, написа в социалната мрежа Ким.

При кръщението всеки от тях получи своето християнско име. Сейнт получи името Григор, Чикаго – Ашхен, Псалм – Вардан, а Ким взе името Ехине. Кортни заедно с децата си Мейсън, Пенелъпи и Рейн, също участваха в церемонията. По-голямата сестра на Ким взе църковното име Гаяне.

В катедралата беше и най-голямата дъщеря на Ким Кардашиян и Кание Уест, шестгодишната Норт, която беше наблюдател на церемонията, защото родителите ѝ я кръстиха в арменската църква в Йерусалим, когато тя беше на една годинка.

 

Източник : Елле.Бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар