За жените, които не искат да имат свои деца

За жените, които не искат да имат свои деца
5 (100%) 1 vote

Хелън Мириън няма деца и не съжалява за това. Актрисата няма здравословни проблеми, не страда от липса на партньори, радва се на щастлив брак. Но просто няма майчинския инстинкт.

„Обичам децата, много са забавни. Но никога не съм искала да имам. В един период си казвах, че може би трябва да родя, но така и не успях да се убедя“, откровено заяви Хелън Мирън. Светът и без това е пренаселен. Това е моят принос към екологията“, с усмивка заяви актрисата.

Подобна теза отстоява и Дженифър Анистън, която всички съжаляват заради неуспехите й в личния живот и фактът, че все още няма деца. „Хората смятат, че ако не съм майка, не съм пълноценна. Но не е така. Не всички трябва да имат деца. Може би съм на този свят, за да допринеса с друго, а не с възпроизводството си. Една жена може да бъде успешна и щастлива, дори и ако няма късмета да бъде майка или съпруга“, заяви неотдавна Дженифър наскоро.

Дженифър Анистън

А ние ще добавим, че да имаш дете е избор, ако хората не са сугирни, че искат не е нужно да създават поколение. Отглеждането на човек е трудна и отговорна задача, дне симаме шанса да правим своя избор дали искаме да сме родители и кога, макар за много от нас това да звучо леко егоистично, може би.

Източник : сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар