Огромна трагедия почерни Азис

Огромна трагедия почерни Азис
Гласувайте за статията

Азис е покрусен от загубата на много близък човек. Цялото му семейство не е на себе си, след като Стефка Костова – най-голямата от лелите на краля на чалгата, издъхна на 64 години!

Гадателките, които бяха известни като Три сестри, съобщиха лаконично за кончината: „Загубихме една от трите сестри! Отиде си!“ Жените поясняват, че Стефка си е отишла мълчаливо и без предупреждение.

Азис

Една от лелите на Азис се спомина

И добавят в поетична форма към мъката си: „На никого не каза нищо! Като звезда безмълвно паднала в нощта, остана само светлата ти диря да свети в нашите сърца!

Трите предприемаха и изяви из градовете на страната, за да могат да се срещат с многобройните хора, които имат нужда от дарбите им. Последно бяха в Плевен часове преди Стефка да предаде Богу дух.

Самата Стефка се смяташе за сестрата с най-изявен талант и наследницата на легендарната гадателка баба Станка (която сега само от време на време гледа). Имаше дарба да гадае по картите. Тя и сестрите й Гергина и Малина пазеха Азис от многобройните атаки и черни магии, които се опитваха да му правят недоброжелатели, пише „Телеграф“.

Певецът също е съсипан от загубата на леля си. Той винаги е бил много близък с родата си и затова сега изживява тежко трагедията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар