Новата модна икона

Новата модна икона
Гласувайте за статията

Тази година на годишните награди, озаглавени People’s Choice популярната от 90-те години до днес певица Гуен Стефани ще бъде наградена с титлата „модна икона на годината“. Тя има собствен стил и начин на обличане през годините и винаги се е интересувала от модните тенденции, с напредването на времето тя става все по-впечатляваща и успява да представи себе си по най-добрия начин.

Днес Гуен се занимава с мода и музика и печели все повече последователи. Престижната награда, която Гуен ще грабне на церемонията по награждаването, певицата получава малко след навършването на 50-годишнината си, се цитира и от сп. Ева.

Тя сподели пред своите многобройни почитатели, а именно 20,1 милиона последователи в Instagram огромното си вълнение от новината, че е модна икона на 2019-та – „За мен е чест! Нямам търпение да дочакам специалната вечер!“, коментира самата тя в профила си.

Гуен Стефани

Макар и на 50 вече, Гуен има страхотна визия, модерна, свежа с платинено русия си цвят, който поддържа от години. Майка е отдавна и все така изглежда поддържана и в крак с модата, затова и ние ще добавим, че никак не е случаен избора й за модна икона на изтичащата 2019-та година. Желаем й късмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар