Галин задмина кифлите: Едва говори от силикона в джуките си! (виж тук)

Галин задмина кифлите: Едва говори от силикона в джуките си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галин направо се вманиачи по лицето си, на път е да задмине и кифлите!

Чалгаджията, по когото въздишат не една и две тийнейджърки, Галин не е против естетичната хирургия и това си личи. Това сподели самият той преди дни.

Галин

Галин се е пристрастил към естетичните процедури, въпреки все още крехката си възраст

Изпълнителят се похвали и с чисто нови фасети и сега белите му зъби лъщят като тоалетна чиния. Феновете му забелязаха още скули и доста плътни устни. Които Галин не се свени да демонстрира и признава за тях пред приятелите си.

Певецът очевидно е пристрастен към естетичната хирургия и има сериозна мания да изглежда добре. Като един типичен метросексуален мъж всички женски процедури не са му чужди. И той се поддържа повече дори от негови колежки, които са се занемарили.

Певецът, който вече не крие хомосексуалната си ориентация, едва говори с новите си напомпани със силикон джуки, и почти всяка втора негова дума се разбира трудно, пише вестник „Уикенд“.

Към момента не се знае дали Галин е сериозно обвързан, тъй като той винаги е избягвал да говори на тази тема. Доскоро твърдеше, че е „женен“ за работата си, но дали това е истината, или просто крие неудобни факти, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар