Ани Салич сложи лещи: Ето каква е причината!

Ани Салич сложи лещи: Ето каква е причината!
Гласувайте за статията

Ани Салич сложи лещи, вече й е трудно да чете без тях от аутокюто!

Въпреки че изглежда фантастично за дама, която неотдавна чукна 50, годините все пак се отразяват на телевизионната фурия Ани Салич.

Ани Салич

Ани Салич изглежда чудесно за 50-те си години, но очите й явно са отслабнали

Звездата на Нова телевизия споделила пред близки, че зрението й отслабвало застрашително в последно време е вече едва чете от аутокюто.

За да прикрие, че недовижда, водещата от година периодично слага и маха различни модели очила, които очевидно не вършеха работа.

Ани Салич дълго време се съпротивлявала да сложи диоптри. Но напоследък главата започнала да я боли жестоко и да мъчи безсъние.

След преглед лекарите категорично установили, че причината за неудобствата е прекомерното натоварване на зрението и тя сложила лещи.

Водещата се шегува, че навлиза в третата възраст. Но всъщност нуждата да носи очила я дразни безкрайно, споделят колеги от Нова телевизия, пише вестник „Уикенд“.

Иначе не можем да не похвалим водащата за начина, по който изглежда и свежият вид,  когото може да засенчи много от колежките си. Не е ясно дали това се дължи на нова любов в живота й, или на спокойствието от липсата на ядове в брака.

Каквото и да е, пожелаваме й да продължи в същия дух.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар