Ники Кънчев експериментира със здравето си: Виж какви ги върши!

Ники Кънчев експериментира със здравето си: Виж какви ги върши!
Гласувайте за статията

Ники Кънчев си хапва сладко, въпреки че има диабет!

Ники Кънчев се опитва да спазва диета, след като му откриха диабет. Но понякога не издържа и се подава на изкушения, вредящи на здравето му.

Ники Кънчев

Ники Кънчев продължава да си угажда със сладко

Преди дни емблематичният водещ на Нова се подслади в заведение на ул. „Цар Иван Асен II”. А подобно поведение е противопоказно при хора със захарна болест.

В сладкарницата, намираща се на метри от дома му, гонещият 60 години журналист влезе, за да вземе пастичка за дъщеря си Мари-София. Дегизиран с черни слънчеви очила, той поръча да му опаковат за вкъщи парче френска селска торта.

Продавачката сложи лакомството в картотена кутийка, след което любезно попита Ники дали няма да си вземе нещо и за консумация на място.

След известно колебание, журито на „Маскираният певец” поиска специалитета на функциониращото още от времето на соца заведение. А именно боза, в която е размесен сладолед собствено производство.

Служителката пусна две ледени сметанови топки в пълната с резлива течност халба, а Ники Кънчев й плати с десетолевка. Известният с пословичната си спестовност водещ на „Биг Брадър” и „Стани богат” изчака да му върнат левче ресто. И чак тогава се отправи към изхода.

Излязъл пред сладкарницата, той се настани на една от масите й на открито, свали цайсите си и извади мобилния си телефон. В следващите петнайсетина минути сърфираше в интернет, като от време на време отпиваше и по глътка боза.

Захарната болест, заради която на Кънчев му е забранено да консумира сладки храни и напитки, му бе открита преди 4-5 години. Той още тогава призна пред обществеността за диабета си, но уточни, че не е инсулинозависим.

„Причината за състоянието ми е големият стрес, на който съм подложен”, каза по онова време Мистър „Биг Брадър”, предават от Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар