Вълшебна: Щерката на Мира Добрева по-красива от майка си! (виж тук)

Вълшебна: Щерката на Мира Добрева по-красива от майка си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на водещата Мира Добрева я задмина по красота, Лора е вълшебна!

Дъщерята на водещата Мира Добрева – Лора, е нейна достойна наследница. Девойката, която мнозина помнят като малко сладко момиченце, се е превърнала в истинска красавица. И спокойно може да се конкурира с майка си по чар и сексапил.

Мира Добрева

Мира Добрева може да се гордее с дъщеря си, която е не само красива, но и умна

Хубавата Лора се занимава с журналистика и реклама, а в свободното си време обича да пътува по света. Ходила е до много близки и далечни дестинации, а последната й екзотична екскурзия е била до Виетнам.

„Моите деца са моята гордост!”, категорична е Мира Добрева. Освен дъщеря тя има и 11-годишен син Георги от режисьора Жоро Торнев, предават от вестник Уикенд.

Като стана дума за Торнев, то към момента двамата с Мира живеят в любов и сговорност. Това е важно да се отбележи, тъй като знаем, че навремето имаха сериозни проблеми.

Самата Мира призна в интервю, че Торнев й е изневерил и тя го е преживяла много тежко. Явно обаче любовта й към него е по-силна, затова намери сили да прости. Дали режисьорът наистина си е взел поука обаче, или просто се прикрива по-умело, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар