Ники Дойнов се скъсва от работа, няма време да се нахрани! (виж тук)

Ники Дойнов се скъсва от работа, няма време да се нахрани! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ники Дойнов не спира да работи усилено, дори няма време за обяд!

Ветеранът на информационните емисии на Нова Ники Дойнов няма време да се храни пълноценно – с първо, второ и десерт.

Ники Дойнов

Ники Дойнов обядва на крак

Обедната му почивка е толкова кратка, че стига само за сандвич. А дори и в малкото си минути за консумация на питка с шунка, топ новинарят пак е принуден да работи, видяха папараците ни.

Малко след 14 часа миналия ден Дойнов слезе сам до ведомствения стол на телевизията, за да се подкрепи с калории. Колегите му вече се бяха наяли и в заведението липсваше навалица, та Ники нямаше нужда да се реди на дълга опашка.

Той остави лаптопа си на една от масите, след което отиде до витрината с изложените за продан манджи и им хвърли бърз поглед.

„Супата топчета ни беше страхотна, но свърши. Остана пилешка”, информира го продавачът, а водещият на новините обясни, че времето го притиска. И ще трябва да се задоволи само със сандвич.

„Напълни ми една багета с колбас и кашкавал, а сложи и няколко резена домати”, заръча топ журналистът.

Сухоежбината излезе евтино на 47-годишния телевизионер – само 3 лева. Сметката той плати с монети, видяха през обективите си фотографите на вестник „Уикенд”.

Получил сандвича си, изгладнелият Дойнов тутакси заръфа хлебчето и едва след това отиде на масата при лаптопа си. Докато поглъщаше скромния си обяд, Ники четеше новинарски сайтове на компютъра си, за да е в час със събитията по света и у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар