Нова драма в живота на водещата Радина Червенова! (още подробности)

0

Проблемите за водещата Радина Червенова сякаш нямат край!

Здравословни проблеми налегнаха отново Радина Червенова. БНТ легендата, която в последните години водеше тежка борба с коварен рак, вече не е онкоболна, но пък сега майка й не е във форма.

Радина Червенова
Водещата Радина Червенова сподели за нови проблеми в живота си

Бившата говорителка на „По света и у нас” е неотлъчно до родителката си, а и съпругът й Коко Каменаров полага усилия, та тъща му да се почувства по-добре.

„Доста съм притеснена за мама. Зле е, ходим по лекари, по изследвания… Правим, каквото можем, и се надяваме на благоприятна развръзка”, сподели пред репортер на вестник „Уикенд” знаменитата водеща.

Повече подробности за състоянието на възрастната дама Червенова обаче не пожела да сподели. Самата Радина се пребори с коварна болест, която я връхлетя ненадейно миналото лято.

След като излезе в болничен, Червенова реши да не се завръща в телевизията-майка. Въпреки че цялата й кариера е преминала в „По света и у нас”, говорителката избра да напусне даржавната медиа.

Тя твърди, че сама е направила този избор и не е била освободена от новия генерален директор Емил Кошлуков, който наследи мъжа й Коко Каменаров предсрочно на поста му.

Радина призна, че е замислила нещо ново, с което да се занимава. Неотдавна двамата със съпруга си са основали обща фирма.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.