Бременната Джулиана Гани шокира: Не мога да спра да си пия винце! (виж тук)

Бременната Джулиана Гани шокира: Не мога да спра да си пия винце! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани не е спряла да пие алкохол и не смята да го прави!

Бременната силиконка Джулиана Гани твърди, че пие по половин чаша бяло вино всеки ден. При това го призна лично, без каквото и да било притеснение какво ще си кажат хората.

Джулиана Гани

Джулиана Гани продължава да си пие по малко винце

Във Фейсбук тя написа: „Да не си помислите, че съм алкохолик? Просто ми трябва по половин чашка бяло вино всеки ден – ей така, за тонус.“

Джулиана Гани е в седмия месец, а е наддала само 3 килограма. Което е нещо нечувано за бременна жена. Тя яде редовно пресни плодове и зеленчуци, както и други храни, с които набавя жизненоважни вещества за нея и бебето си, особено желязо.

Тя и годеникът й Илиян Найденов обаче все още не са съобщили пола на бебето си, съобщава вестник Телеграф. Припомняме и какво разкри Гани за бременността си наскоро:

„Дни преди да направя изявлението от сцената на „Маскираният певец”, влязох в 7-ия месец. Защо не казах за бебето по-рано ли? Не исках хората да ме притесняват, да ме спират по улиците, да ме оглеждат и да пипат корема ми. То и все още не ми личи, че предстои да ставам майка.

Карам лека бременност, слава на Бога. Спазвам хранителен режим, тренираме всеки ден, а когато можем, ходим на походи в планината. Засега съм качила само 3 килограма. Имаше вариант да обявя, че чакам бебе чак в 9-ия месец, но пък щеше да е малко късно тогава.

Не искам да си правя пиар с рожбата си, както много други български звезди. Не бях суеверна, но тези дни ходих на църква и си взех червен конец“, сподели Малката Джулка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар