Намери му цаката: Борис Солтарийски трупа яки пачки!

Намери му цаката: Борис Солтарийски трупа яки пачки!
Гласувайте за статията

Борис Солтарийски печели здраво

Певецът и музикант Борис Солтарийски гради соло кариера. Борето му намери цаката и трупа яки пачки. Вокалът на „Ку-ку бенд” има участия през вечер.

След като шоуто на Слави по Би Ти Ви спря, певецът не се отказва и не спира да работи, пише в. „България днес”.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски трупа яки пачки

Музикантът намери лесен начин да прилапва по няколко хилядарки на вечер. И то само за няколко часа.

Тъй като вечее свободен и няма ангажименти към Дългия, той е свободен всяка вечер. Но вместо да мързелува, той намери начин да пълни семейния бюджет.

Борис Солтарийски е на участия всяка вечер в различни краища на страната. Певецът не подбира, пуска се сда пе епо сватби, като събира доста солиден хонорар.

Явявя се и като изпълнител на различни фестивали, където също прибира солидни пачки. За няколко изпълнение Борето прибира солидни суми.

Може да се каже, че парлите, които прибира са рекордна сума за певец от неговия калибър. Защото срещу подобни суми извиват глас като изпълнители звезди като Фики Стораро и Галин, коментира изданието.

Половинката на Аделина солтарийски отдавна има присантимант към чалготеките. Още докато бе в шоуто на Слави той редовно взимаше със себе си различни колеги. Той извиваше глас с членове на бенда, като Гъмзата и Годжи.

Но сега той вече го кара соло. И така прибавя солиден актив към
Семейните пари. Графикът на певеца и музакант е запълнен за месеци напред. И Борис Солтарийски едва смогва да се справи с толкова изяви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар