Какво се случва с Анджелина Джоли? Разводът ли е причината

Какво се случва с Анджелина Джоли? Разводът ли е причината
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли плаши с вида си

Анджелина Джоли отново е на прага на силите си. Актрисата плаши с болезнения си вид и слабите си крайници.Разводът определено може да довърши холивудската звезда, пише „България днес”.

По време на последната филмова премиера на актрисата „Господарката на злото 2“ Анджелина Джоли изплаши с вида си. Актрисата показва наново болезнено слабите си ръце и дори изключителните тоалети не успяват да скрият измършавялато й тяло.

За Анджелина Джоли неведнъж се разнасят слухове, че страда от анорексия. Доказателства за тези твърдения обикновено са подобни кадри на крайно слабите й ръце. Кожата й по тях буквално прозира, а костите й могат да бъдат преброени и с просто око.

Според злите езици именно трудният бракоразводен процес и много ангажименти около работата й докарват звездата до нездравословното й състояние.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли отново е плашещо слаба

Последните новини около епичния развод между Брад Пит и Анджелина Джоли са, че двойката не може да приключи делото не заради децата.

Причината е алкохолът – но не зависимостта на Брад към чашката, а общата им винарска компания на тяхното име „Шато Миравал“.

55-годишният Брад наема частен съдия, който да ускори разглеждането на процеса. Той се съгласява лично да плаща услугите на съдията само и само да приключат час по-скоро драматичния развод. Очаква се съвсем скоро двамата актьори да са вече официално разделени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар