Шеф Андре Токев стана дядо: Новината го застигна на 10 000 км далеч от родината (Виж още)

Шеф Андре Токев стана дядо: Новината го застигна на 10 000 км далеч от родината (Виж още)
Гласувайте за статията

Андре Токев сподели интересни неща за живота си!

Водещият на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев гостува в студиото на „Преди обед“, за да сподели личните си преживявания по време на снимките на предаването за кулинарен туризъм в далечна Бразилия.

Андре Токев

Шеф Андре Токев стана дядо

На около 10 000 километра от България звездният готвач и жури в кулинарното риалити MasterChef разбира, че е станал дядо. Екзотичното пътуване, свързано с опознаването на различната култура, нови продукти и вкусове, е било запълнено с много емоции около появата на новия живот в семейството му.

Известният бразилски готвач Chef Гуга Роша (Guga Rocha), който изследва кулинарните традиции на индианците, е бил първият, който е поздравил Андре.

„Моите дъщери бяха голяма мотивация в живота ми. Сега внучката ми Ема-Мари е голяма мотивация и забава“, сподели Chef Токев.

По-малката дъщеря на шеф Токев – Елиза, стана доста известна у нас с кулинарните си изяви и връзката си със сладкаря Алекс Иванчев. Елиза има по-голяма сестра Ренате, която е дарила родителите си с внуче.

Андре Токев е едва 51-годишен, но със съпругата му са създали семейството си рано и сега има щастието да бъде млад дядо.

Chef Токев разказа, че е впечатлен от толерантността на бразилците, която е усетил при всеки контакт с тях, дори и спрямо противниците на напрегнат футболен мач.

Според него южният народ оценява високо всичко красиво и интересно, независимо от неговия произход.

Интересен факт е, че родината на възприеманите като традиционни за България продукти – домати, краставици, чушки и тиквички, всъщност е Бразилия. Разбира се, там разнообразието на сортове е огромно и вкусовете им са различни.

Chef Токев даде пример с краставица, която отвътре изглежда като киви, доматите растат на храсти, а местните сервират ребра от риба, пише dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар