Синоптичката Ева Кикерезова: Не искам повече деца!(Виж още)

Синоптичката Ева Кикерезова: Не искам повече деца!(Виж още)
Гласувайте за статията

Синоптичката Ева Кикерезова не иска повече деца!

Ева Кикерезова вече е горда майка на трима наследници.

Ева Кикерезова

Ева Кикерезова не иска повече деца

Без четвърто дете вижда живота си синоптичката Ева Кикерезова. Броени месеци след раждането на третото си бебе, тя се върна на екран в БНТ. Появата й е глътка свеж въздух за мъжката аудитория.

И докато мнозина коментират, че си има сериозна конкуренция в лицето на другите красиви синоптички от телевизиите, Ева е категорична, че съперничество помежду им няма.

„Няма място за конкуренция между мен и останалите момичета. Всички се познаваме“, казва Ева. Красавицата стана момиче на времето преди няколко месеца. Позиция, която прие бързо и без колебание.

„Много съм впечатлена от работата, харесва ми и ми е интересно. Винаги съм се кефила на момичетата, всички най-хубави жени са били избирани за метеороложки. Стана ми много приятно и хубаво, когато ми звъннаха лятото и ми предложиха да работя тук”, споделя още Кикерезова.

Тя споделя, че няма какво да дели с колежките си Никол Станкулова и Гери Малкоданска. А с Нора Шопова и Натали Трифонова също се познава отдавна, пише вестник „България днес”.

„През годините сме работили заедно, засичали сме се по ревюта и т.нат. С Никол даже сме приятелки, израснахме в един квартал, засичали сме се много пъти по ревюта”, казва още Ева. С Гери Малкоданска пък са работили в една телевизия и също са приятелки.

„Те са толкова готини мацки, радвам се, че вече имат деца. Може да се каже, че майките превземат времето. Ха-ха”, коментира Ева, която миналата година става майка за трети път.
За да си върне добрата форма Кикерезова се храни много здравословно и редовно. Освен това полага всички усилия да купува храни само по БДС.

Споделя, че напоследък се забелязва тенденция да се дава път на мъжете синоптици в тв ефира. „Мисля, че целта сега е да се надгради тази прогноза за времето, да не е само едно представяне. Имам още много да уча, но моята цел е да надградя представянето на времето”, казва още Ева.

За нея никога не е стоял въпросът в коя медия да работи. „За мен е престиж да работя в БНТ, цял живот съм искала това, не съм се стремила към друга телевизия. Много се зарадвах, когато ме поканиха преди 7 години да работя там. Беше като сбъдната мечта”, казва тя.

Въпреки че блести на малкия екран, Ева Кикерезова има забързано всекидневие, в което е майка на три деца. Честна е, че не знае как успяха да съчетае работата и семейството.

„Всичко става с дисциплина и неспане”, казва младата майка. Но е категорична, че просто не се вижда като майка на четвърто дете.

„Вече не мисля за още едно дете, преди може и да съм имала някакви фантазии, но вече не е така. Знам колко е тежко да имам 3 деца, не мисля, че ще имам сили за още. Въпреки че винаги съм си се представяла и съм искала 3 деца. За мен добра майка е да обръщаш внимание на тези деца, не само да се грижиш за тях”, казва още Ева.

Въпреки натоварения си график, Ева успява да намери време и за още една своя страст – да изкара курс за медиатор. Казва, че когато й остане време, винаги го практикува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар