Актрисата Гергана Стоянова: Бъди щастлива, мазна душичке! (виж срещу кого изригна)

Актрисата Гергана Стоянова: Бъди щастлива, мазна душичке! (виж срещу кого изригна)
Гласувайте за статията

Гергана Стоянова бясна от кражбата!

Анестезиоложката доктор Поли Грънчарова от сериала „Откраднат живот“ издирва с полиция забравена раница в тролей номер 9. За това се ожали самата актриса Гергана Стоянова.

Гергана Стоянова

Актрисата Гергана Стоянова се разфуча бясна и с право

Инцидентът е станал в събота следобед, а чантата е била оставена на седалката зад шофьора на последната спирка на пазарчето в Борово. Тя уточнява, че раницата е на нейна приятелка.

„Досега чакахме някой да я предаде, но уви. Подадохме жалба с 6-о РУ и преди малко се прибрахме. Утре ще видят камерите и ще стане ясно кой е видял раничката и е слязъл с нея от тролея. С портмонето и всичките й карти. Снимките на детето и починалата й майка! Нотите от урока й! Ключовете от дома й! Личната карта, шофьорската книжка…

Някой (когото скоро ще видим и публикуваме снимката му) е взел раничката и доволно се е отправил вкъщи, ликувайки, че е спечелил джакпота със стоте лева от портмонето й. Бъди щастлива, мазна душичке! Пожелавам ти единствените пари, които спечелиш, да са стотинките на улицата, които хората са изпуснали по невнимание“, реди актрисата.

Гергана Стоянова сподели, че е преживявала същата неприятност, затова е приела толкова лично драмата на приятелката си.

„Преди време майка ми водеше дъщеря ми в София след прекарана ваканция в Бургас. Имаха много багаж и единственото, което забравиха във влака, беше ученическата чанта с всички учебници и тетрадки, в които беше писала домашни.

Беше писала много, всеки ден, за да покаже на учителите колко се е старала. Седмици наред чакахме някой да я предаде“, споделя актрисата, предават от вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар