Полудя ли: Биляна призна, че с Валери Божинов са отново заедно! (виж тук)

Полудя ли: Биляна призна, че с Валери Божинов са отново заедно! (виж тук)
Гласувайте за статията

Биляна Дол потвърди, че с Валери Божинов са се събрали!

Футболистът Валери Божинов и сръбкинята Биляна Дол отново са заедно. Въпреки изневерите на Божигол и въпреки че красавицата орева орталъка като разбра, че главата й е окичена с рога. Днес обаче тя друга песен запя.

Валери Божинов

Валери Божинов успя да си върне Биляна Дол

Пред вестник „България Днес“ сръбкинята лаконично, но категорично отсече: „Да, заедно сме!“. Макар че двамата приключиха 4 годишната си връзка, преди ден Биляна сподели обща снимка, на която са заедно с Валери Божинов.

Според втория баща на футболиста – Сашо Ангелов двамата никога не са се разделяли. „Биляна идва в България, Валери ходи в Сърбия. Не искам да коментирам повече“, заяви човекът и помоли повече информация да се търси лично от сина му.

Вестник „България Днес“ потърси Божинов за коментар, но телефонът му бе изключен. Очевидно е обаче, че Божинката има поставен ултиматум от половинката си, който е категоричен.

И гласи, че при първо съмнение за изневяра или дори флирт с някоя от многобройните му кифли, всичко между тях ще приключи. Това Биляна Дол му бе заявила твърдо още преди седмици.

Към днешна дата Валери е по-тих от водата и дума не смее на каже на контра на гаджето си. Въпреки всичко той май наистина я обича и й е благодарен за грижите, с които го дарява.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар