Потрес: Софи Маринова прави Гринго певец, тръгнаха по участия!

Потрес: Софи Маринова прави Гринго певец, тръгнаха по участия!
Гласувайте за статията

Софи Маринова направи Гринго певец, той тръгна по участия!

От известно време Софи Маринова и Гринго пеят заедно по участия. Да, звучи ви невероятно и дори комично, но ето, че е факт.

Софи Маринова

Софи Маринова направи Гринго чалга певец

Айтоския гларус от години мечтае за голямата сцена и най-накрая Софка успява да го намърда. При заявки за участие Маринова е категорична, че ще вие глас ако до нея на сцената е любимият й. Засега двойката пее само по кръчми и частни партита.

Наскоро Софи Маринова и мачото взривиха столично заведение в Студентски град. Докато Софка пееше на сцената лъсна и Гринго. Двамата изпяха общите си парчета, а здравенякът обра овациите.

Въпреки че Гринго само припява до талантливата Софка също прибира немалък хонорар. От известно време Маринова се продуцира сама, след като създаде компанията „Софи и Гринго мюзик“, пише вестник „България Днес“.

Всички се чудят на акъла на ромската перла, а много от близките й не могат да се примирят с това, че прибра Гринго при себе си. Знаем, че Тодор Давидов неведнъж й е посягал, двамата имат огромни скандали, но ето, че Софи си знае своето.

Тя твърди, че двамата много се обичат и дори искали да вдигнат втора сватба. Нищо, че първата продължи от ден до пладне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар