Престраши се: Любо Нейков готви буболечки! (още подробности)

Престраши се: Любо Нейков готви буболечки! (още подробности)
Гласувайте за статията

Любо Нейков се нави да готви буболечки!

Любо Нейков реши да пробва и по-нестандартни рецепти. Актьорът се хвали, че смята да се учи да готви буболечки. Преди дни той се снима със странно синекрило четириного, което изглеждаше почти колкото него на височина. „Ураааа, ще си сготвя буболечката. Обичам я”, хвали се актьорът.

Любо Нейков

Любо Нейков ще си хапне нетрадиционно

„Няма да е лошо да почна да се уча да готвя и тези животинки. И в тях сигурно има полезни вещества”, измайтапи се големия комик.

Само преди дни стана ясно, че той ще участва в предаването „Мастършеф”, където ще покаже кулинарния си талант. Не е ясно дали ще бъде със състезателите, или ще е гост—звезда, но актьорът със сигурност може да научи на това-онова колегите си, пише вестник „България днес”.

Ненчо Илчев редовно споделя, че заема рецепти от Нейков, които винаги му се получават. Междувременно Любо и екипът му се готвят за европейско турне, което ще обиколи четири града в Европа.

„Заминаваме на турне с постановката „Вражалец” на Ст. Л. Костов на 21 ноември във Виена, на 22 сме в Мюнхен, а на 23—в Брюксел, при господа политиците. И на 24 ноември сме във Франкфурт”, споделя още Любо Нейков.

Актьорът единствено съжалява, че няма да си партнира с голямата Стоянка Мутафова, която галено нарича „маме”. 97-годишната актриса обаче е решила да участва само в една постановка до Нова година—тази година, когато ще представи книгата за живота си, написана от дъщеря й Мария Грубешлиева.

„Стоянка нека си почива. Ние сме се разбрали, когато се чувства добре, всичко е ок, когато не, ще помагаме, с каквото можем. Ние вече имаме нейна дубльорка, така че проблем няма”, категоричен е Нейков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар