Сладури: Цвети на Криско с първа разходка на бебето! (виж ги тук)

Сладури: Цвети на Криско с първа разходка на бебето! (виж ги тук)
Гласувайте за статията

Цвети на Криско се снима на първата си разходка с бебето!

На първи разходки с бебето се отдаде половинката на Криско — Цвети Петрова. Чаровницата роди преди броени седмици и сега използва последните слънчеви и топли дни, за да изведе бебока на разходка навън, из столичните паркове.

Криско

Цвети на Криско изведе бебето им на разходка

Цвети често може да бъде видяна с количка, докато разхожда малчугана. А нерядко е придружавана и от Криско, пише вестник „България днес”.

Двамата обаче продължават да държат всички в неведение относно пола на бебето си. Въпреки това приближени на двойката твърдят, че габровският хитмейкър има момиченце.

Припомняме, че новороденото на рапъра се оказа най-богатото бебе за 2019-та. То е пряк наследник на изпълнителя, за когото се говори, че има милиони в офшорни сметки в чужбина.

Кристиан Талев е и един от най-богатите изпълнители у нас, като само от 1-часово участие хитмейкърът прибира по 10 000 лева в джоба. Печалбите от продуцентската му къща „Adamand“ са още по-големи.

Още преди да се появи първородното му чедо, Криско го снабди с луксозен апартамент. Докато половинката му Цвети Петрова рядко се радвала на щедростта на своя любим, бебето било позлатено още от раждането си.

Близки до рапъра разказват как затрупал с подаръци бебето си в родилното, а детската стая била обзаведена по последен писък на интериорния дизайн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар