Тита категорична: Баща ми е невинен, спрете тормоза! (още подробности)

Тита категорична: Баща ми е невинен, спрете тормоза! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тита вярва категорично в невинността на баща си, иска да спрат тормоза!

За Тита е тема табу да говори за баща си. След скандалите около родителя й, певицата избягваше да засяга проблема, но сега проговори по въпроса. И заяви, че иска този случай да приключи веднъж завинаги.

Тита

Тита не може да повярва, че всичко, което се изля върху баща й, е истина

Изпълнителката е готова да защитава баща си със зъби и нокти. Младата изпълнителка за пореден път изтъкна, че той е невинен по отношение на заведените срещу него дела.

Бащата на протежето на Криско бе арестуван, след като се установи, че с помощта на служители на НОИ — Силистра, са били източване пенсионни фондове, пише вестник „България днес”.

„Това е тема, която крия. Не ми се говори по нея. Българските медии малко прекалиха и пресолиха манджата. Единствено мога да кажа, че човекът е невинен. Че може би всичко е една схема в България. Но вярвам, че справедливостта ще възтържествува”, признава Тита в интервю за Би Ти Ви.

Колкото до кариерата й, тя продължава да се развива стремглаво и да покорява върхове. Ядовете с баща й не са попречили на работата на Христина Христова, която се радва на множество участия и солидни хонорари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар