Куп звезди на представянето на книгата на Шкумбата! (още подробности)

Куп звезди на представянето на книгата на Шкумбата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Шкумбата представи книгата си пред приятели и фенове!

Веднага след автобиографията на Татяна Лолова, вчера с логото на „Книгомания” излезе автобиографията на Димитър Туджаров – Шкумбата „Хумористично селфи”.

Шкумбата

Шкумбата представи книгата си

Той отпразнува своя 65-и рожден ден в неделя, и излизането на луксозното томче се превърна в своеобразен подарък за личния му празник.

В публиката на премиерата в софийски клуб се смееха Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Цветана Манева със съпруга си Явор Милушев.

Изданието с твърди корици включва забавно разказаното битие на комика. Откъде идват „шкумбите“, как се насочва от инженерството към артистичните изяви, за безбройните турнета и срещи с известни личности.

Като текстът по страниците е придружен с над 20 карикатури, специално рисувани за книгата от Жорж Туджаров (съвпадението на фамилията е случайно!), и над 160 снимки от личния архив на Шкумбата, както и от архивите на негови колеги и приятели.

В книгата са намерили място и немалка част от текстовете от моноспектакли и импровизациите на шоумена от различните представления и аудиозаписи, разпространявани нелегално по времето на соца.

Един такъв запис направил и водещия на представянето на книгата Ники Кънчев. Той чул Шкумбата за първи път в Москва, където следвал журналистика. Поканил го в своята стая и записал над час и половина с неговите смешки на малък касетофон.

Днес обаче водещият не може да намери касетата, за да я подари на своя приятел. Шкумбата сподели още една вълнуваща новина на премиерата. Ветеранът в бранша, заедно с- както самият той споделя- най-забавните и (без)надеждни негови млади колеги- стенд ъп комедиантите „Нема к‘во“, тръгват на национално турне!

Публиката в осем града ще бъде обречена на нечовешки смях, стенд ъп от класа и класическа форма на хумор, сатира и забава. „Нема такъв живот“ пристига, за да докаже, че това шоу няма да промени живота ви, но определено ще се помни дълго.

Младите лъвчета на модерната стендъп комедия „Нема к‘во“ и ветеранът в бранша – Шкумбата, предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката.

Очакват се възторжени към нестихващи аплодисменти на: 22 октомври – Плевен; 30 октомври – Петрич; 7 ноември – Враца; 10 ноември – Пловдив; 14 ноември – Бургас; 28 ноември – Габрово; 29 ноември – Варна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар