Кристиан Кирилов и Джулия се радват на нов и обзаведен дом!(Виж още)

Кристиан Кирилов и Джулия се радват на нов и обзаведен дом!(Виж още)
Гласувайте за статията

Кристиан Кирилов и Джулия влезнаха в напълно обновен дом

Актьорът Кристиан Кирилов и певицата се радват на напълно нов и прекрасно обзаведен дом. Здравенякът изгря в хитовата поредица „София Ден и Нощ” и вече е в списъка на сериозно обвързаните мъже. След сватбената церемония двамата взели сериозни интериорни решения, повечето по желание на изпълнителката.

„Аз обичам у дома да има ред. Джулия е същата като мен. Аз се старая да й помагам с каквото мога, не се страхувам от домашната работа“, сподели Кристиан пред вестник Телеграф.
Повечето от гостите на сватбата решили вместо подаръци, да си купят каквото пожелаят и затова им дали пари.

Те си казаха заветното „да” на 29 септември. Датата е много специална за двойката, защото на 29 май екранният Митак пада на колене пред избраницата си с годежен пръстен.
Певицата казва по този повод, че това е един от дните, които няма да забрави никога.

Кристиан Кирилов

Джулия и Кристиан Кирилов се радват на нов дом

Повечето от гостите на сватбата им решили да не поемат риск с подаръци и им връчили пари, с които да си купят каквото пожелаят.

Припомняме, че популярната двойка събра погледите на гостите, пристигайки на сватбата си с две червени ферарита, едното от които собственост на кума.

На тържеството присъстваха редица знаменитости, част от които актьора, колеги на Крис и певци от стана на булката. Джулия блесна в дантелена бяла рокля по тялото, декорирана семпло с перли и огромен шлейф. Митака се бе барнал в черен панталон, бяла риза и сако.

Според свидетели поканените изпили рекорден брой алкохол – 50 бутилки уиски, над 200 бутилки бяло вино и около 20 бутилки водка. Водещ на събитието е бил Драго Чая. За доброто настроение на гостите пък се погрижи Коцето, който е близък на семейството.

В ролята на кумове влязоха Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова, които са собственици на популярен столичен клуб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар