Шок за Благой Георгиев: Новият на Есмер Омерова осиновява сина му! (виж тук)

Шок за Благой Георгиев: Новият на Есмер Омерова осиновява сина му! (виж тук)
Гласувайте за статията

Есмер Омерова иска половинката й Макс да стане татко на Елай!

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова, навсякъде представя малкия им син като дете на Макс. А момченцето Елай се обръщало към годеника й с „тати“.

Есмер Омерова

Есмер Омерова иска Макс да бъде татко на Елай

Неотдавна Омерова разкрила пред близки, че Макс е твърдо решен да осинови момчето. Не е ясно дали Благой е дал съгласието си.

Но законът дава възможност осиновяването да стене и без негово позволение. Това се допуска в случаите, че родителя трайно не полага грижи за детето и не плаща издръжка.

Джизъса не е виждал Елай от година, когато детето беше в България. Сега живее в Москва с майка си и новия и мъж. Според слуховете Есмер очаква дете от Макс Давидов, пише столичен вестник.

След като Благой Георгиев се сдоби с четвърто дете от Златка Райкова тръгнаха слухове, че бившият футболист изпитва сериозни финансови трудности да издържа децата си.

Припомняме, че от гимнастичката Христина Витанова той има момче и момиче. Благой твърди, че се вижда често с децата си и се грижи за тях. Но положението с Елай е доста по-различно, защото той не живее в България.

Знаем и, че отношенията му с Есмер Омерова хич не са розови, което накланя везните в полза на Макс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар