Христо Кидиков влюбен като хлапак на 73 години! (още подробности)

Христо Кидиков влюбен като хлапак на 73 години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Христо Кидиков щастлив и влюбен на 73 години!

„Любовта ме подмладява. Живея си като селянин и съм щастлив от това. Какво му трябва на човек?!“, споделя естрадната легенда Христо Кидиков. Само преди ден той отбеляза 73-я си рожден ден.

Христо Кидиков

Христо Кидиков е лудо влюбен в жената до себе си

Празникът си той посреща с внуците в село Кладни дял, Търновско. Там преди 30 години той построи къща за себе и за голямата си любов – Снежана.

„Обожавам да ставам рано в 6 часа и да слушам петлите, кучетата, с нежелание да се отделя от топлото тяло на моята любов. После почвам физзарядка, ходя бос по росата. След това готвя за обяд или прекопавам овошките.

Каквато работа има, все нещо върша. Както се казва–залудо работи, залудо не стой”, казва Кидиков, пише вестник „България днес“.

След 3 брака популярният изпълнител си е взел поука да не подценява жените. „Жената е шията и накъдето се завърти тя, натам потегля и мъжът. Който си мисли друго, в грешка е”, смее се певецът.

Той е категоричен, че животът му е свързан с НЛО и то винаги го закриля и напътства. „Имам си едно НЛО, което ми е като ангел — пазител. Вече няколко пъти съм разказвал колко ми е помагало досега. Съдбата на човек е написана, малко неща можеш да избереш.

Дори когато бях при Ванга се уверих, че е така”, споделя още Кидиков. И казва, че единственото, за което си мечтае, е да си направи собствен ресторант „При Кидика”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар