Яката дупара Гери-Никол размаза Дара: Води я с над 200 000 последователи!

Яката дупара Гери-Никол размаза Дара: Води я с над 200 000 последователи!
Гласувайте за статията

Гери-Никол направо размаза дара по последователи!

Дара, гласовитата певица от Варна, изостава от своята съгражданка Гери-Никол с цели 200 хиляди последователи в социалните мрежи. Което не е никак малко за родния пазар.

Гери-Никол

Гери-Никол очевидно е доста по-добре с материала от Дара

Дали с песента, с която възпя задните си части, или с надупените си снимки на яката си дупара, Герито има близо половин милион фенове, пише столичен вестник.

В стила на двете млади, красиви и нахакани певици няма фундаментална разлика, не е като първото слушане на Рахманинов, а после „Металика“. Откъде тогава иде този превес на Яката дупара над Дара по брой последователи?

Може би на това, че Герито пуска нон-стоп разголени снимки. На които обръща еднакво внимание на големия си, но стегнат задник, така и на още по-стегнатите си гърди. От време оно Гери-Никол е забравила що е то сутиен.

Герито лъсна в изрязано костюмче, изписано с китайски дракони. Тя е с деколте до долу (не питайте кое долу), но изглежда прещастлива от този факт. „Смелите мъже не убиват драконите, а ги яхат“, пише мъдро певицата.

Дара, която обича да се облича по-често (и по-сериозно) от колежката си, също залага на дракони. Нарисувала е един с водни боички върху лицето си. Дали това не е директна провокация към Гери-Никол?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар